Copaci betonați, spații verzi asfaltate și deșeuri nesortate. Daniel Băluță, asta înseamnă să fii un primar incompetent și indiferent față de natură?

București, în ce hal ești!

În mandatul primarului Daniel Băluță din Sectorul 4 spațiile verzi sunt asaltate cu borduri scumpe, betoane montate unde nu au ce să caute și tot felul lucrări care mai de care executate prost, pe bani mulți și cu mare bătaie de joc față de frumos, față de natură, față de ceea ce cu adevărat contează.

 Așa arată copacii betonați în urma lucrărilor executate de către niște incompetenți. 

Copaci betonați spații verzi asfaltate și deșeuri nesortate Sector 4 Daniel Baluta Bucuresti 4 Copaci betonați spații verzi asfaltate și deșeuri nesortate Sector 4 Daniel Baluta Bucuresti 6 Copaci betonați spații verzi asfaltate și deșeuri nesortate Sector 4 Daniel Baluta Bucuresti 1 Copaci betonați spații verzi asfaltate și deșeuri nesortate Sector 4 Daniel Baluta Bucuresti 2 Copaci betonați spații verzi asfaltate și deșeuri nesortate Sector 4 Daniel Baluta Bucuresti 3 


Dar în Sectorul 4 nu doar problema batjocorii față de spațiile verzi este de actualitate ci și proasta gestionare a deșeurilor municipale.

Deșeuri nesortate. Daniel Băluță asta înseamnă să fii un primar incompetent și indiferent față de natură1  Deșeuri nesortate. Daniel Băluță asta înseamnă să fii un primar incompetent și indiferent față de natură2


Conform legislației în vigoare și Directivelor Europene toți primarii trebuie să asigure o colectare sortată a deșeurilor municipale pe minim 4 fracții: hârtie/carton, plastic și metal, sticlă (fracție uscată) și deșeurile biodegradabile / gunoi menajer (fracția umedă).

Respectă primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, aceste cerințe ale legii așa cum sunt ele prevăzute la articolul 59 din legea 211/2011 (reactualizată în 2018)? Evident ca NU. Motiv pentru care echipa noastră are în acest moment o sesizare în lucru la Garda Națională de Mediu prin care încercăm să îl obligăm și pe primarul Daniel Băluță să asigure centre speciale de colectare sortată a deșeurilor municipale așa cum am reușit în Sectorul 6. Detalii aici!

#RomâniaEcologică