În aceste imagini, surprinse recent pe strada Râmnicu Vâlcea din Sectorul 3, al capitalei se vede cum arborii sunt pur și simplu asfaltați.
Probabil că unul dintre cei mai ipocriți primari de sector din București este edilul din Sectorul 3 sau fals numitul "Sector Verde". Pe lângă faptul că încă din prima zi a mandatului său s-a dovedit incapabil de a pune la punct un sistem eficient și coerent de colectare sortată a deșeurilor municipale pentru reciclare, acest primar Facebook-sist, bun comunicator de teme false în mediul online, se laudă cu grija sa față de spațiile verzi din "Sectorul Verde" pe care le distruge la fel de repede precum respiră, chiar sub ochii neputincioșilor cetățeni.

De ani de zile spațiile verzi din Sectorul 3 sunt distruse sistematic dar nu oricum, cu bani mulți, cu asfaltare, dale, borduri înalte, pavele peste asfalt și totul învăluit în multe minciuni. Precum un Pick-Up defect, acest primar incompetent repetă încontinuu pe toate canalele că acel beton denumit "hydromedia" pus la baza copacilor pentru a acoperi pământul este impermeabil și încearcă să ne convingă că e bine pentru copaci și că așa fac și primarii de prin alte țări ca să elimine praful.

Dar nu ne spune și cât costă, cine sunt furnizorii și prestatorii de servicii distrugătoare de spații verzi. Specialiștii însă spun că asfaltarea copacilor la bază. fie și cu hydromedia, este o imbecilitate. Și că, chiar dacă unii arbori se încăpățânează să reziste, este doar o chestiune de timp până când vor începe să cedeze. De altfel, și în Sectorul 3, ca în restul Bucureștiului, 1 din circa 10-15 arbori dau semne de îmbolnăvire sau s-au uscat deja. Sectorul (fals) Verde nu face excepție. Acolo se usucă adesea chiar și acei copaci recent plantați, tot din incompetență. Adesea fiind prost îngrijiți sau prea înghesuiți. Ei, dar asta înseamnă mai multa muncă (și bani) pentru firmele acolite.

În aceste imagini, surprinse recent pe strada Râmnicu Vâlcea din Sectorul 3, al capitalei se vede cum arborii sunt pur și simplu asfaltați. Probabil că s-a epuizat "stocul" cu acel beton toxic și scump, hydromedia, și nu au putut lăsa acești copaci să scape nebetonați, așa că au folosit asfalt!

asfaltare copaci s3 iulie 2019 2 asfaltare copaci s3 iulie 2019 1

De curând, primarul repetent la reciclare, Robert Negoiță, a început o campanie (urmează să vedem cu ce rezultate, pur electorale sau răfuieli personale) împotriva "mafiei imobiliare" despre care susține domnia sa că distruge spațiile verzi din Sectorul 3. Foarte bine, dacă așa este, dar mă îndoiesc, pentru că, chiar în acest moment, prin lucrările de asfaltare, amenajare ale Primăriei Sectorului (fals) Verde spațiile verzi și vegetația este distrusă de nimeni altul decât de "marele războinic" cu mafia imobiliară, probabil imaginară, din Sectorul 3.

Până la proba contrară, eu cred că nimic din ceea ce pe Facebook și pe la TV acest primar spune, nu e pe bune! Chiar dacă i-au mai reușit pe ici pe colo și câteva mici proiecte în Sectorul (fals) Verde, acest primar și-a dovedit deja incapacitatea de a ocupa această funcție. Rezultatele sale, raportate la bugetele și banii publici pe care îi cheltuie, fiind de fapt insignifiante.