hashtag-urile folosite de primarul Facebook-sist Robert Negoiță: #S3CeimaiBuni #Sectorul3CeimaiBuni #FiiCuNoi #NuFiGunoi #SectorulVerde
Imaginile care care ne demonstrează tot: minciunile și incompetența autorităților publice locale din Sectorul 3, grandomania primarului Robert Negoiță manifestată pe Facebook, indiferența și lipsa de un minim bun simț a cetățenilor. Dacă am exprima toate aceste lucruri într-un hashtag "la modă", am spune simplu #Romania2019!


După 30 de ani de democrație, aici am ajuns! Nepăsare, manipulare, nesimțire și mizerie, la propriu și la figurat. În toată această poveste tristă două lucruri merită cel mai mult a fi subliniate:

1. Faptul că incompetența și ticăloșia administrațiilor publice locale sunt învăluite, care mai de care, în tot felul de tehnici de manipulare precum hashtag-urile folosite de primarul Facebook-ist Robert Negoiță: #S3CeimaiBuni #Sectorul3CeimaiBuni #FiiCuNoi #NuFiGunoi #SectorulVerde.

2. Nepăsarea cetățenilor, în mare parte, lipsiți de orice fel de inițiativă sau dorință de a schimba lucrurile în bine în comunitatea din care fac parte. Majoritatea așteaptă de la altcineva să facă ceea ce lor, acolo în jurul casei, le este necesar ca să le fie mai bine, să trăiască civilizat și să lase un viitor mai bun copiilor lor. Aproape nimeni nu se implică în nimic ce ține de interesul comun al comunității și asta lasă loc de manipulare, nesimțire și mizerie, la propriu și la figurat!

#S3CeimaiBuni #Sectorul3CeimaiBuni - Cei "mai buni" la ce?

La manipulare? La risipa banilor publici? La ciuntirea copacilor? La pavelarea spațiilor verzi?

#FiiCuNoi - Cu voi la ce? Care voi?

Să fim "cu voi" la ce? La manipulare? La risipa banilor publici? La ciuntirea copacilor? La pavelarea spațiilor verzi? Și care "voi"?

#NuFiGunoi

Cine e "gunoiul" cel mai mare? Cel ce conduce sectorul și nu asigura sortarea deșeurilor municipale la nivelul fiecărei asociații de proprietari și care mimează ca respectă prevederile legale în vigoare cu câteva containere împrăștiate în sectorul 3 la mișto, sau cetățeanul neinformat, neamendat și nesupravegheat, care aruncă gunoiul pe unde-i vine, tocmai că-i ține?

#SectorulVerde - o minciună mai mare nici că e!

Cu sute de arbori tăiați, sufocați, ciuntiți sau îmbolnăviți, spații verzi distruse de trotuare și parcări, aer poluat și altele, Sectorul 3 NU este chiar deloc un Sector Verde!

Aceste două proverbe reflectă perfect realitatea care ne înconjoară: „Cum îți așterni, așa vei dormi” și „Omul sfințește locul".

Cu alte cuvinte, ceea ce facem (sau nu facem) este ceea ce vedem de jur împrejurul nostru, direct și strâns legat de comportamentul fiecăruia dintre noi. De la cetățean până la primar și viceversa!

Toți cetățenii din Sectorul 3 știu că în ghenele îngropate nu s-a făcut niciodată o sortare și nici o colectare separată și că toate deșeurile din aceste ghene au fost, încă din anul 2013, ridicate amestecat cu mașinile de gunoi și cărate la gropile de gunoi. Avem și zeci de dovezi! Dar, cu toate acestea, Primăria Sectorului 3 nu se sfiește să MINTĂ chiar și în răspunsurile sale oficiale:

minciuni sfruntate si in raspusurile oficiale ale administratiei locale

#RomâniaEcologică