Nu se sortează, nu se reciclează dar nici măcar nu se ridică la timp gunoiul! Este clar că după 3 ani de mandat problema gunoiului din Sectorul 5 este cu mult peste capacitatea administrativă a primarului Daniel Florea și departe de a fi rezolvată.
Nu cred că a existat nici măcar o zi sub mandatul de primar al cetățeanului Daniel Florea în care, pe străzile din Sectorul 5 al capitalei, să nu găsim mormane de gunoaie precum cel din imagine. Sectorul 5 este condus de una dintre administrațiile publice locale cele mai indiferente dar și incompetente atunci când vine vorba de gestionarea deșeurilor municipale.

Nu se sortează, nu se reciclează, dar nici măcar nu se ridică la timp gunoiul, așa arată mandatul unui primar ce pare incapabil să rezolve o problemă banală într-o țară occidentală. Este clar că după 3 ani de mandat, problema gunoiului din Sectorul 5 este cu mult peste capacitatea administrativă a primarului Daniel Florea, și departe de a fi rezolvată.

Mai jos vă prezentăm câteva imagini surprinse de cetățenii Sectorului 5 de când Daniel Florea este primar. Imaginile vorbesc de la sine...