Ticăloșie sistemică la Vâlcea: ani de zile au aruncat tone de deșeuri și acum, în campanie electorală, le-au acoperit cu pământ
Dezastru ecologic în Comuna Fârtățești din județul Vâlcea! Tone de deșeuri depozitate ilegal și acoperite cu pământ în mandatul primarului Nicolae Voicescu iar fiul său, Voicescu Alin, este director la Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea.
Informațiile pe care noi le-am primit în privat (vezi mai jos) și imaginile vorbesc de la sine. Domnule Ministru Costel Alexe, îndrăzniți să trimiteți o echipă mixtă pentru un control temeinic? Aveți curajul să faceți și o plângere penală împotriva colegului dvs. care face Partidul Naţional Liberal de râs?

Domnule Prim-Ministru #LudovicOrban, tolerați așa ceva? Domnule Marcel Vela acționați ferm și dur sau alegeți împreună tăcerea și nepăsarea ca să vă faceți de râs? Ce se întâmplă în Comuna Fârtățești din județul Vâlcea este un bun exemplu de batjocură la adresa sănătății oamenilor, la adresa naturii și față de viitorul copiilor și al generațiilor următoare. Vă pasă?!

Domnule Președinte Klaus Iohannis, ce se întâmplă cu primarii #PNL?! De ce urăsc și distrug frumusețea naturală a țării?!

Iată mai jos toate informațiile primite de la cititorii care au mers în teren și au făcut poze, au filmat, au constatat realitatea de la fața locului:
"Buna seara! Fârtățești , jud Vâlcea joi am filmat eu dar am înțeles ca e un depozit clandestin unde aduc de circa 2 ani. Dacă puteti ajutați măcar la stoparea acestui dezastru in toata regula. Pana azi (n.r. sâmbăta 19 septembrie 2020) nu a ajuns nimeni. Ieri un utilaj al primăriei încerca sa astupe cu pamant. Maine va pot pune poze cu situatia actuala. Am aflat ca fiul primarului este director la Agenția pentru Protectia Mediului Valcea. Se poate verifica Voicescu Nicolae primar si Voicescu Alin director. Societatea este a primăriei. Buldoexcavatorul care a stat din spusele oamenilor 2 zile pentru a astupa este al primăriei. Ar trebui sa publicați si dumneavoastră deoarece nu a venit nimeni pana în acest moment si poate îi stopam sa mai continue.
Cu siguranță vor continua sa ducă în altă parte deoarece mai au două locuri unde au băgat gunoiul. De 8 ani o fac. Noi vrem sa stopam acest lucru, nu ne interesează politica sau alte interese."