ANA ARE un excelent oțet din cidru de mere presat la rece

Domeniile Panciu pune pe piață unul dintre cele mai bune oțeturi din cidru de mere pe care le găsiți în supermarket. Noi îl cumpărăm de ceva vreme și vă promitem că este excelent. Iată de ce:

🍎Produs în România cu mere din livada proprie, frumos!
🍎 Presat la rece și 100% natural, gustos!
🍎 Ambalat în sticlă și cu capac metalic, mai eco-prietenos și mai sănătos! Sticla poate fi refolosită sau reciclată la nesfârșit întrucât nu-și pierde proprietățile în procesul de prelucrare. De asemenea, sticla este total non-toxică, păstrează cel mai bine proprietățile conținutului și NU eliberează substanțe toxice așa cum face plasticul. Capacul este și el dintr-un material care poate fi reciclat la nesfârșit (FE 40 metal).

Așadar, la un preț mai mult decât accesibil de aproximativ 6.55 lei, Domeniile Panciu pune pe piață unul dintre cele mai bune oțeturi de mere pe care le găsiți în supermarket. Noi îl cumpărăm de ceva vreme și vă promitem că este excelent.

Dar, există și un "dar", avem câteva sugestii pentru producătorul SC NATURA S.R.L.:
  1. Găsiți o modalitate prin care să putem returna aceste sticle la magazin ca să ajungă înapoi la dvs., să le spălați/sterilizați și să le trimiteți înapoi la raft pline. Ce frumos ar fi, nu-i așa?! Am elimina din start risipa de resurse cu producția de noi ambalaje dacă acestea ar fi reutilizate.
  2. Vrem și varianta (cu același oțet de mere) certificată ecologic, evident la prețul corect. Știm că se poate!
  3. Ar fi nemaipomenit dacă ați înlocui acea garnitură din polistiren extrudat (probabil PS 6) cu o garnitură din plută. Sau, mai bine, înlocuiți capacul metalic cu un dop din plută legat cu sfoară de iută (așa cum aveți la un anumit sortiment de șampanie, de asemenea foarte bună).

Per ansamblu, din punctul nostru de vedere ANA ARE un excelent oțet de mere, cam de nota 9, și cu cele 3 sugestii ar putea deveni ușor de nota 10+ și cu multe felicitări!