Cremă anti-îmbătrânire produsă în România, fără substanțe nocive și fără ambalaj din plastic

Știați că majoritatea ambalajelor din plastic de la produsele pentru îngrijire personală și de înfrumusețare nu sunt reciclabile? Dar faptul că plasticul, chiar dacă este reciclabil, nu se poate recicla la nesfârșit. Iată o cremă anti-îmbătrânire produsă în România, fără substanțe nocive și fără ambalaj din plastic. Mai multe detalii găsiți aici https://bit.ly/3F6jNXq


Acest mic producător româna a realizat o cremă de zi complexă, bogată în ingrediente benefice pentru piele, cu efect hidratant, anti-îmbătrânire, de sporire a fermității și elasticității cutanate. Este potrivită în special pentru tenul matur, uscat sau normal.
Este făcută din Ulei de Argan, Ulei de Camelia, Extract de Acmella, Apă de Trandafiri, Niacinamidă (vitamina B3) , Acid Hialuronic, Ulei de Coacăze Negre, Ulei Esențial de Semințe de Morcov, Ulei Esențial de Ciste Ladanifere, Glicerină, Vitamina E, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate (un emulsificator natural obținut din ulei de măsline.), Benzyl Alcohol (poate fi găsit în uleiul esențial al unor plante ca iasomia și zambila).

 

După utilizare curățați bine cutia din aluminiu, un material ce se poate recicla la infinit și puneți-o în pubela galbenă sau o puteți duce la un centru unde se colectează de obicei dozele de bere sau alte băuturi.

Crema aceasta, dar și multe alte produse românești naturale și prietenoase cu mediul sunt disponibile pe site-ul e-natura.ro deținut de Asociatia Natura Vie. Pentru cine nu știe deja, orice comandă plasată pe e-natura.ro susține mai multe cauze sociale și de mediu, dar și producătorii locali totodată. Mai multe detalii aici: https://bit.ly/2Y49McJ