Nu Auchan, nu este nevoie de pungi din plastic sau tăvițe din polistiren pentru ardeiul iute!
Așa am cumpărat câțiva ardei iuți fără plastic de la Auchan doar ca să le demonstrez că se poate. Sunt convins că ei știu foarte bine că se poate și la fel de convins sunt despre faptul că NU le pasă cât de mult poluează cu plastic. Realitatea de la raft asta-mi demonstrează de fiecare data când intru într-un supermarket. Plastic, mult plastic folosit fără sens sau cu scopul clar și exclusiv de a maximiza și încasa profituri uriașe din comercializarea a tot felul de "nimicuri".
Nu Auchan nu este nevoie de pungi din plastic sau tăvițe din polistiren pentru ardeiul iute 1 Nu Auchan nu este nevoie de pungi din plastic sau tăvițe din polistiren pentru ardeiul iute 3
Și cu o ipocrizia ce caracterizează toate supermarket-urile Auchan își întreabă cei peste 3,5 milioane de fani pe Facebook "cum fac bine Pământului". În opinia mea un soi (eșuat) de GreenWashing.

Dar tu Auchan cum faci "bine" Pământului?! Cu poluare masivă cu plastic?!

Și cu o ipocrizia ce caracterizează toate supermarket-urile Auchan își întreabă cei peste 3,5 milioane de fani pe Facebook
Și cu o ipocrizia ce caracterizează toate supermarket-urile Auchan își întreabă cei peste 3,5 milioane de fani pe Facebook "cum fac bine Pământului". În opinia mea un soi (eșuat) de GreenWashing. Dar tu Auchan cum faci "bine" Pământului?! Cu poluare masivă cu plastic?!

Fiecare gest al nostru față de poluare chiar contează! Fiecare ambalaj din plastic pe care-l eviți sau îl refuzi schimbă mersul lucrurilor.


Poluarea cu plastic este în momentul de față cea mai gravă problemă de mediu. În anii 1950, se produceau aproximativ 2 milioane de tone de plastic pe an. Acum, această cifră este de 330 milioane de tone pe an - și se așteaptă să crească până în 2050. Nu este suficient să reciclăm. Avem urgent nevoie de un plan de acțiune cuprinzător pentru a stopa poluarea cu plastic. Interzicerea tuturor pungilor de plastic și a ambalajelor pentru o singură utilizare ar fi un început bun.