Oameni buni, pentru legume și verdețuri mai proaspete mergeți la piață!
Oameni buni, mergeți la piață, căutați agricultorii noștri locali care au solarii sau sere și vă garantez că veți cumpăra legume și verdețuri mult mai proaspete și mai gustoase decât cele din marile magazine, la prețuri mai convenabile și cu un miros autentic extraordinar de plăcut.
Cele mai bune legume fără plastic le găsești la piață. Fără să te oblige nimeni să le bagi în toxicele și poluantele pungi de plastic. Fără să fie ținute zile în șir prin cine știe ce depozite.
Oameni buni mergeți la piață 1 Oameni buni mergeți la piață 2 Oameni buni mergeți la piață 3 Oameni buni mergeți la piață 4

 Oameni buni mergeți la piață 5 Oameni buni mergeți la piață 6 Oameni buni mergeți la piață 7 Oameni buni mergeți la piață 8 
Tot ce trebuie să ai la tine este o sacoșă de pânză, să refuzi punga la cântar și să ceri să înceapă cântărirea cu legumele mai solide precum cartofii, țelină, morcovi etc. pe care le așezați primele în sacoșă iar salata, verdețurile etc. deasupra.

Se spune că atunci când faci cumpărături de la micii producători și comercianți locali nu plătești pentru vacanțele extravagante sau mașinile de lux a unor milionari, plătești pentru un trai cel mult decent și pentru educația copiilor acelor mici producători și comercianți de la care cumperi. Acest lucru mi se confirmă, fără excepție, de fiecare dată când merg la piață și stau de vorbă cu oamenii care încă mai vin să-și vândă marfa.

Este rușinos faptul că în toți acești ani, de la revoluție până în prezent, niciun guvern nu a fost în stare să elaboreze un proiect de lege serios care să sprijine producătorii autohtoni de legume și fructe. Piețele agroalimentare din România ar trebui să fie destinate exclusiv producătorilor autohtoni și să devină o mândrie națională.