Oameni buni, proiectul civic "România Ecologică" își caută o nouă echipă!
ONG-urile independente, agențiile interesate să promoveze produse ecologice sau companiile etice dornice să "adopte" proiectul nostru online (pagina, grupurile de Facebook și site-ul romaniaecologica.ro) sunt rugate să ne scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Începând cu luna septembrie a acestui an, actuala echipă se va implica 100% într-un amplu proiect off-grid, prin care 10 hectare de teren agricol degradat va fi regenerat și transformat într-o pădure, în mijlocul căreia se va dezvolta un proiect secundar pentru producție agricolă obținută doar cu metode de permacultură și agroforestry.

Sperăm că cei care vor prelua proiectul nostru "România Ecologică" vor avea mai multe resurse și mai multă pricepere, ca să ducă și campania "Natura fără 1 milion de PET-uri" la un alt nivel.

Proiectul off-grid îl vom dezvolta pe cont propriu. Anunțul se referă strict la tot ceea ce înseamnă proiectul online (pagina România Ecologică, grupurile de Facebook și site-ul).

Vă rugăm să dați vorba mai departe ca să ajungă anunțul nostru la oamenii potriviți și de bună-credință, mulțumim!

#RomâniaEcologică
100% pentru #mediu!