Recomandare, chiar rugăminte, pentru toți primarii din România: RENUNȚAȚI la măturile din plastic!
Cu fiecare utilizare acestea poluează cu sute de mii de particule ultra fine de microplastic. Așa se tocesc. În schimb, cumpărați mături naturale și susțineți în felul acesta micii întreprinzători locali, în loc să susțineți importatorii de produse din plastic din China sau alte state...

Pentru a înțelege mai bine la ce ne referim, vă invităm să citiți ca exemplu povestea familiei Sabo, din satul Cornești, județul Cluj, cu 6 copii. Daca-i veți întreba de ce au ales sa intre în antreprenoriat la o vârstă înaintată, răspunsul va fi scurt și fără ezitare: Pentru copii.
Fiecare primar are obligația morală să susțină antreprenorii locali sau zonali. Haideți să punem atât natura cât și producția internă de bunuri puse pe piață de micile afaceri de familie, care de obicei nu vor să cucerească lumea (ca marile corporații), ci doar să pună o pâine pe masă pentru un trai decent.
Și, nu în ultimul rând domnilor primari, ajutați la conservarea meseriilor tradiționale în lumea modernă. Aveți un rol esențial.
Pe site-ul maturidinardeal.ro am găsit aceste imagini minunate și inspirație pentru a posta acest mesaj, vă rugăm să le citiți povestea și să vă inspirați.