Petiția "Fără pungi din plastic în supermarketurile MEGA IMAGE din România" continua și în a 3-a zi de la lansare a ajuns la peste 3600 de semnături dar NU este de ajuns.
Așa cum au făcut în Belgia vrem și în România. Petiția "Fără pungi din plastic în supermarketurile MEGA IMAGE din România" continua, și în a 3-a zi de la lansare a ajuns la peste 3600 de semnături, dar NU este de ajuns. Trebuie să fim mult mai mulți ca să transmitem un mesaj puternic și mai convingător. Să arătam că ne pasă de țara noastră!

Tu ai semnat?

Petiția "Fără pungi" poate fi semnată online, click aici!

Petitia Fără pungi la MEGA

MEGA IMAGE face parte din grupul Delhaize care a înlocuit ambalajele din plastic de unică folosință cu ambalaje reutilizabile din bumbac și ambalaje compostabile din hârtie FSC și care are în plan ca, până în 2021, grupul să devină carbon neutru, renunțând la 80% dintre toate ambalajele din plastic în care își comercializează produsele. Prin inițierea acestei petiții, societatea civilă din România cere conducerii MEGA IMAGE să adopte de urgență aceleași măsuri benefice naturii și sănătății publice și în România, cu speranța că și celelalte mari lanțuri de magazine le vor urma exemplul.