Voluntarii de la Trashtag Turda au făcut curat, din nou!
Nu pentru că a plătit vreun poluator ONG-ul, ca să își facă imagine pe spatele muncii voluntarilor, ci pentru că vor să trăiască într-o localitate mai curată, într-o Românie mai civilizată.


Oameni buni, care își dăruiesc din timpul lor liber comunității din care fac parte, încercând să schimbe ceva în jurul lor. Fără interese ascunse, doar din dorința de mai bine și mai frumos. Dacă exemplul lor ar fi urmat în fiecare localitate, altfel ar arăta România.
Edith Klaubert, reprezentantul inițiativei civice Trashtag Turda:

"Voluntarii de toate vârstele, etniile și apartenentele politice au demonstrat că orice acțiune socială poate fi făcută exclusiv pentru comunitate. Vă mulțumim si vă mai așteptăm!
Pentru anumiți cetățeni ai Turzii, "vă mulțumim" că vă aruncați sticlele de băutură, pungile găletușele pentru nămol, cauciucurile, etc. și ne dați prilejul să ne întâlnim la asemenea acțiuni, de strângere a gunoaielor, dar pe viitor am prefera să ne întâlnim doar pentru a socializa... ar fi frumos....
Despre abandonarea mucurilor țigărilor am putea vorbi mult și bine. Oare trebuia să le numărăm?
Mulțumim tuturor participanților la acțiunea de ecologizare organizată de Trashtag Turda. Acțiuni care întotdeauna se termină cu un picnic civic."