Grațiela, Ministrul Mediului, de poluarea cu plastic nu se îngrijorează, pe Coca-Cola îi inaugurează
O nouă linie de îmbuteliere a apei a fost inaugurată chiar de către Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, în județul Suceava, pentru Coca-Cola și are o capacitate de îmbuteliere mai mare cu 44% față de cea anterioară. Chiar dacă reprezentanții companiei se laudă cu implementarea unor eficiențe energetice, poluarea cu ambalaje de plastic va crește. Iar reducerea consumului de apă folosită în procesul de producție cu până la 6% în această unitate de producție, cu care de asemenea acest mare poluator mondial cu plastic de unică folosință se laudă la lansare, este un fleac!

Grațiela, Ministrul Mediului, de poluarea cu plastic nu se îngrijorează, pe Coca-Cola îi inaugurează


Doamna Gavrilescu, de meserie inginer petrochimist și de carieră politician fără inclinații reale către ecologie, în opinia noastră, NU avea ce să caute la lansarea acestei fabrici. Puse în balanță, presupusele îmbunătățiri în favoarea mediului cu care Coca-Cola se laudă, pentru natură nu înseamnă mai nimic. Trebuie să reținem faptul că este vorba despre Coca‐Cola HBC, unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca‐Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități și implicit echivalentul lor se poate traduce cu o poluare imensă cu PET-uri și alte ambalaje din plastic de unică folosință. De altfel, într-un raport recent Coca-Cola a recunoscut că produce 3 milioane de tone de ambalaje de plastic pe an. Ne putem imagina cu ușurință și observa, de asemena, dacă ne uităm în jurul nostru, cât de mult poluează cu plastic aceasta mare companie.
 Hop și Grațiela! O nouă linie de îmbuteliere a apei deschisă de către Coca Cola inaugurată de către Ministrul MediuluiSursa foto: Profi public pe Facebook "Gratiela Gavrilescu" - facebook.com/GratielaGavrilescu

Până în 2050 vom avea mai mult plastic decât pește în mări și oceane.
Dar ce contează, doamna ministru pe Coca‐Cola "îi pupă" și-i inaugurează,
pe Facebook se laudă și natura o sfidează!