Acolo, la raft în supermarket, își are rădăcina poluarea cu plastic de unică folosință din comerț. Raftul este locul de unde plasticul începe să se reverse peste tot și ajunge chiar peste tot.
Poluarea cu plastic de unică folosință în rândul supermarket-urilor nu mai are demult limite. Nimeni nu-i controlează, nimeni nu-i obligă, poluarea la raft e practic la liber după bunul lor plac. Acolo, la raft în supermarket, își are rădăcina poluarea cu plastic de unică folosință din comerț. Raftul este locul de unde plasticul începe să se reverse peste tot și ajunge chiar peste tot. Exemple găsim cu miile. Dovezile sunt atât de clare, că indiferent de ce spun sau cu ce se laudă managerii marilor lanțuri de magazine și agențiile (sau ONG-urile) de publicitate acolite, rafturile sunt țipătoare de atâta nepăsare față de poluarea cu plastic.


Folia aceasta din imagine, în care managerii ignoranți ai magazinelor PROFI au ales să comercializeze porumb de fiert, este toxică pentru natură, nu se poate recicla în România și poluează indiferent dacă este dusă la gropile de gunoi (bombele ecologice ale României) sau incinerată la fabricile de ciment (o practică nenorocită pentru mediu de asemenea).
Ia știuletele trage l în țiplă și poluează bine Asta înseamnă să fii PROFI 2

 

Ia știuletele trage l în țiplă și poluează bine Asta înseamnă să fii PROFI 3

Mulțumim cititorilor care ne trimit imagini și informații cu privire la problemele legate de poluare și mediul înconjurător.